Privacyverklaring

Via deze privacyverklaring informeert The Green Table® over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens. Je persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en conform de Algemene verordening gegevensbescherming (“AVG”) verwerkt en beveiligd. De verantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonlijke gegevens is The Green Table®.

Wij verwerken persoonsgegevens van jou als websitebezoeker, maar ook van onze afnemers, klanten en leveranciers. Daarnaast kunnen wij op onze websites een overzicht van de openstaande vacatures aanbieden, waarover in deze privacyverklaring ook geïnformeerd zal worden.

Jouw persoonlijke gegevens

The Green Table® zal je persoonlijke gegevens enkel verwerken op grond van je toestemming hiertoe, of indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering of totstandkoming van een overeenkomst, wij dit wettelijk verplicht zijn of indien we hiertoe een gerechtvaardigd belang hebben. Wanneer de verwerking enkel is gebaseerd op jouw toestemming, heb je altijd het recht om deze toestemming in te trekken, zodat we vanaf dat moment deze verwerking zullen stoppen.

The Green Table® verwerkt jouw persoonsgegevens enkel voor de doeleinden die in deze privacyverklaring zijn beschreven of daarmee verenigbaar zijn. Jouw persoonsgegevens zullen niet langer worden bewaard dan noodzakelijk is voor deze doeleinden, tenzij er een wettelijke bewaarplicht geldt.

Bezoekers van websites van The Green Table®

Contact

Als er vragen, opmerkingen of The Green Table®-ervaringen zijn die je met The Green Table®  wil delen, kun je het contactformulier gebruiken. In dit formulier vragen wij je om je voor- en achternaam, organisatie, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens zullen we alleen gebruiken om te reageren op jouw contactaanvraag en deze te behandelen. Je kunt hiernaast ook mailen naar of bellen met The Green Table®. Soms willen wij je graag even bellen voor aanvullende informatie om je contactaanvraag beter af te kunnen handelen. Het is ook mogelijk om je adresgegevens door te geven. Soms willen wij je graag iets toesturen om bijvoorbeeld een verzoek of klacht passend te kunnen afhandelen. Het doorgeven van je telefoonnummer of je adresgegevens is overigens niet verplicht.

Als er telefonisch contact zal worden opgenomen naar aanleiding van een verzoek of klacht zullen wij, om het verzoek of de klacht af te kunnen handelen, jouw naam, adresgegevens en alle correspondentie op dit gebied opslaan. Jouw verzoek of klacht(en) en de hierbij behorende persoonsgegevens worden na 2 jaar geanonimiseerd. De gegevens die worden opgeslagen naar aanleiding van jouw contactaanvraag zullen niet met derde partijen worden gedeeld.

Cookies

Cookies zijn kleine bestanden die worden opgeslagen op de harde schrijf of in het geheugen van je computer. Cookies kunnen je computer of de bestanden die op je computer staan niet beschadigen. The Green Table® gebruikt op haar websites bijvoorbeeld noodzakelijke cookies om de website te laten draaien, maar ook statistische cookies die The Green Table® helpen om te begrijpen hoe de websites wordt bezocht. Hiervoor maken we gebruik van Google Analytics-cookies. Tenslotte kan The Green Table® ook gebruikmaken van marketingcookies die ervoor zorgen dat de interesse van bezoekers wordt gemeten zodat er relevante advertenties kunnen worden getoond. Deze marketingcookies worden enkel geplaatst na jouw toestemming hiertoe.

Via de instellingen van je browser kun je er ook voor kiezen om automatisch cookies te accepteren of te weigeren, of dat jouw browser je op de hoogte stelt wanneer er een cookie wordt geplaatst. The Green Table® verwijst je voor het instellen van je cookie-voorkeuren naar het ‘help’-menu van jouw browser. Als je het plaatsen van cookies via de instellingen van je browser hebt uitgeschakeld, bestaat de kans dat bepaalde functies van de websites niet (goed) werken.

Hier lees je exact welke actuele cookies op de websites van The Green Table® zijn geplaatst.

Sollicitanten

De persoonsgegevens die we van je verkrijgen bij een sollicitatie, worden slechts verstrekt aan degenen die noodzakelijkerwijs betrokken zijn bij het sollicitatieproces. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk en verwijderd op een daartoe strekkend verzoek van betrokkene en in ieder geval verwijderd uiterlijk vier weken nadat de sollicitatieprocedure is geëindigd. Slechts na jouw toestemming daartoe zullen we je sollicitatiegegevens ook na de beëindiging van de sollicitatieprocedure een jaar bewaren, bijvoorbeeld om je op de hoogte te houden van nieuwe, relevante vacatures.

Klanten, leveranciers en relaties

De verwerking van de gegevens van klanten, leveranciers en relaties gebeurt uitsluitend met als doel ter vastlegging van de zakelijke contacten ten behoeve van de uitvoering van een overeenkomst, ter vastlegging van de zakelijke contacten ten behoeve van een opgebouwd netwerk of de uitvoering of toepassing van een andere wet. In het algemeen verwerken we voor deze doeleinden enkel de voor- en achternaam, het telefoonnummer, het e-mailadres en de zakelijke adresgegevens van onze contactpersonen.

Jouw rechten

Je hebt het recht om The Green Table® te verzoeken om inzage van en verbetering of verwijdering van je persoonlijke gegevens of om beperking van de verwerking te verzoeken. Je hebt ook het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking en om je persoonlijke gegevens te laten overdragen. We zullen binnen een maand reageren op je verzoek. Deze termijn kan worden verlengd met twee maanden, afhankelijk van het aantal verzoeken en de complexiteit hiervan. Als we geen gevolg geven aan je verzoek om deze rechten uit te oefenen, heb je ook het recht om hierover een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens en om beroep bij de rechter in te stellen.

Derde partijen

Wij zullen jouw persoonsgegevens enkel delen met derde partijen indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst, wij dit wettelijk verplicht zijn, wij hiertoe uw toestemming hebben of indien dit in het gerechtvaardigd belang is van The Green Table®.

Overige informatie

The Green Table® kan deze privacyverklaring te allen tijde wijzigen. We zullen jouw persoonlijke gegevens echter enkel verwerken in overeenstemming met het privacy-beleid dat gold op het moment dat wij de persoonsgegevens hebben verzameld. Voor vragen over deze privacyverklaring of over de verwerking van je persoonlijke gegevens, kun je contact opnemen met:

The Green Table®

Postbus 31312

6503 CH Nijmegen

E-mail: info@thegreentable.eu