De Vakantiemaaltijden van The Green Table: Gezond en makkelijk eten op vakantie

De zomervakantie staat voor de deur en de meeste mensen staan te popelen om er even tussenuit te gaan. Na een periode van hard werken is het heerlijk om te ontspannen en te genieten van een welverdiende kampeervakantie. Maar hoe zorg je ervoor dat je ook op vakantie gezond en lekker eet?

De vakantiemaaltijd is dé oplossing voor een onbezorgde vakantie!

Op vakantie heb je niet altijd zin om te koken of weer de BBQ aan te steken. Uiteten doe je ook niet iedere dag. De vakantiemaaltijd van The Green Table is de perfecte oplossing voor een gezonde en makkelijke maaltijd op vakantie. Ze zijn erg smaakvol en makkelijk te bereiden.

De voordelen van de vakantiemaaltijd

De speciale verpakking en het bereidingsproces zorgen ervoor dat de vakantiemaaltijd tenminste een jaar houdbaar is zonder koelkast of vriezer. Ideaal om mee te nemen op vakantie of om altijd in huis te hebben. Tevens bevat het geen toegevoegde conserveringsmiddelen en ook geen extra zout.

Gezond en lekker: De maaltijden zijn 100% plantaardig en bevatten minstens twee derde van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten en daarnaast alleen maar eerlijke ingrediënten.

Makkelijk te bereiden: De maaltijden zijn in slechts 4 minuten klaar. Ideaal als je geen zin hebt om te koken of als je weinig tijd hebt.

Kies voor rust, gezelligheid én gemak met deze kant-en-klaar maaltijd

Kies deze zomer voor rust, gezelligheid en gemak. En voor dat laatste zorgen wij, neem je vakantiemaaltijd van The Green Table mee en je hoeft niet meer te puzzelen met pannetjes op de camping. De vakantiemaaltijd hoef je alleen maar even op te warmen in een magnetron, oven of in één pan en je bent klaar!

Waarom de gezonde maaltijden van The Green Table in je voorraadkast?

The Green Table is een duurzame maaltijdmaker met de missie om de lekkerste lang houdbare gezonde maaltijden van restaurantkwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen en voor alle momenten. Met gerecyclede verpakkingsmaterialen, lange houdbaarheid, minimale verspilling en bereiding met 100% plantaardige ingrediënten hebben de maaltijden een lage ecologische footprint. De vakantiemaaltijden van The Green Table zijn goed voor mens, dier en planeet.

Ga naar de winkel.