Back to school: Gezonde voeding met een druk schema

De zomervakantie is voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Dit betekent dat de meeste mensen weer aan het werk gaan en de agenda zich langzaamaan weer vult met een drukker schema. Weinig tijd? Het kan dan lastig zijn om gezond te blijven eten.

Hoe kies je gezonde voeding tijdens drukke dagen?

Plan je maaltijden. Plan van tevoren wat je de komende week gaat eten. Dit helpt je om bewuste keuzes te maken en om te voorkomen dat je ongezonde snacks of kant-en-klaar maaltijden uit de supermarkt eet. En kies op drukke dagen voor de gezonde maaltijden van The Green Table.

Maak een voorraadkast met gezonde snacks: Zorg ervoor dat je altijd gezonde snacks in huis hebt, zoals fruit, groenten, noten en zaden. Zo kun je altijd iets gezonds eten als je honger hebt. Ook je kant-en-klaar maaltijden passen hierbij.

Kook in bulk: Kook tijdens het weekend een grote pan soep of een ovenschotel. Zo heb je voor meerdere dagen eten. En weet je het daarna even niet meer? Dan heb je altijd nog een lekkere maaltijd van The Green Table in je voorraadkast.

Kies voor de lekkere en makkelijke maaltijden van The Green Table

De kant-en-klaar maaltijden van The Green Table zijn een goede oplossing voor een gezonde voeding tijdens een drukke werk- en schoolweek.

De maaltijden zijn vol van smaak en boordevol groenten. Top voor je gezondheid, want groenten zijn rijk aan voedingsstoffen en vezels. De maaltijden zijn bovendien snel en eenvoudig te bereiden, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor mensen die weinig tijd hebben.

De maaltijden zijn gezond, lekker en 100% plantaardig en bevatten minstens twee derde van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten. Ze zijn bovendien verrassend smaakvol.

The Green Table kant-en-klaar maaltijden zijn makkelijk te bereiden, in slechts 4 minuten is het klaar. Ideaal als je geen zin hebt om te koken of als je weinig tijd hebt.

De makkelijke maaltijden zijn tenminste een jaar houdbaar zonder koelkast of vriezer. Ideaal dus na je lange dag buiten de deur!

Duurzaam: De maaltijden van The Green Table zijn 100% natuurlijk en bevatten geen kunstmatige toevoegingen, zoals conserveringsmiddelen of zout. The Green Table maakt gebruik van gerecyclede verpakkingsmaterialen en heeft een lage ecologische footprint.

Bestel nu je kant-en-klaar maaltijden van The Green Table en geniet van gezonde en lekkere maaltijden, ook als je weinig tijd hebt!