Zes maaltijden van The Green Table bij Shell Mobility Hub

Formulenieuws – Shell Mobility Hub in Den Haag introduceert zes kant-en-klaarmaaltijden van The Green Table. Het gaat om duurzame, plantaardige maaltijden voor EV-rijders, zo laat Shell weten. De maaltijden zijn voor €7,55 beschikbaar.

“De samenwerking tussen Shell Mobility Hub en The Green Table belichaamt een nieuw tijdperk van het nieuwe werken, waarbij duurzaamheid, gezondheid en gemak centraal staan. Door het aanbieden van de 100% plantaardige maaltijden van The Green Table, bedient de Mobility Hub haar klanten: de milieubewuste en drukbezette professional,” aldus Eline Tromp-Vrielink van Shell in een toelichting op de site voor Seat2Meat.

Nieuwe Kijk

The Green Table staat bekend om zijn innovatieve en smaakvolle benadering van plantaardige maaltijden. Met een assortiment dat wereldwijde keukens omvat – zoals Aziatische curries, Mexicaanse chili, Hongaarse goulash, Italiaanse pasta bolognese en Marokkaanse tajine – biedt The Green Table een culinaire reis die zowel de consument als de planeet ten goede komt. De maaltijden zijn ook rijk aan groenten en vrij van conserveringsmiddelen.

 

 

 

 

Duurzaamheid

Met een nadruk op duurzaamheid en minimale impact op het milieu, ondersteunt The Green Table de missie van Shell naar Net Zero 2030 door het minimaliseren van broeikasgasemissies. Hun maaltijden zijn 100% plantaardig en geproduceerd met een lage ecologische voetafdruk. De verpakking is ontworpen met het oog op duurzaamheid, waarbij zowel de kartonnen band als de C-PET plastic tray recyclebaar zijn.

De Mobility Hub

De integratie van The Green Table-maaltijden in de Shell Mobility Hub in Den Haag is voor Shell een volgende stap in de dienstverlening aan haar klanten. Terwijl je wacht tot je elektrische voertuig is opgeladen, kun je profiteren van de werkfaciliteiten op de hub, om daarna met een lekkere en duurzame maaltijd naar huis te gaan. Dit aanbod past volgens Shell perfect in de EV-lifestyle, waarbij efficiëntie en milieubewustzijn voorop staan. De maaltijden zijn verkrijgbaar in 6 toegankelijke varianten: Hongaarse goulash, Gele of Groene Curry, Spaghetti Bolognese, Marrokaanse Tajine en Mexicaanse chili.

Bron: Shell/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Bestel nu je kant-en-klaar maaltijden van The Green Table en geniet van gezonde en lekkere maaltijden, ook als je weinig tijd hebt!